Rozšířená verze kalkulátoru pro dodavatele fotovoltaiky a tepelných čerpadel

Aktuální energetická krize zvyšuje poptávku po alternativních zdrojích energie, zároveň však nahrává i agresivnější konkurenci. Díky tomu mnoho firem, i přes svou pracovitost a spolehlivost, zaostává kvůli chybějící automatizaci. A právě tady na scénu vstupuje chytré řešení s Infina CRM, která je specializovaným prodejním nástrojem nejen pro fotovoltaický průmysl. 

Alternativní zdroje energie jsou zkrátka a dobře hlasem budoucnosti, který zazní v dokonalém souladu s naším systémem. Ten ucelí vaši vizi a bude demonstrovat prodejní produkty efektivní a snadno srozumitelnou formou. Někdy stačí vizuálně poutavá prezentace nebo jednoduchý a přehledný graf, který zvýší poptávku, ale i spokojenost zákazníků. 

Výhody CRM systému Infina

Pravděpodobně jste si pořídili náš systém kvůli náporu objednávek, na který jste nebyli připravení. Zcela určitě se vám zjednodušila administrace, možná jste získali více zakázek nebo vám vzrostla produktivita. Umíte revidovat všechny své objednávky, včetně toho, v jaké fázi se právě nacházejí a možná jste se také naučili kontrolovat prognózy na prodej za další čtvrtletí. Infina toho však umí mnohem víc, například poutavou formou předvést prezentaci firmy, která zaujme klienta od prvních vteřin jednání nebo vytvořit konzistentní obchodní nabídku, která se automaticky napojí na konkrétního zákazníka. Můžeme se pochlubit nejen zkušenostmi v tomto oboru, jako je například firma Sunflow, ale také tím, že jsme jedni z mála, kteří se naplno věnují sektoru montážních firem a jsme schopni pomoci s ucelením a vytvořením firemních procesů pomocí softwaru.

Fotovoltaika aneb nezbytná budoucnost

Zákazníci jsou díky internetovému prostředí a zmíněné agresivní konkurenci čím dál vybíravější. Pokud budou cítit, že něčemu nerozumí nebo vám bude případná nabídka trvat příliš dlouho, nejspíš přejdou ke konkurenci. Systém Infina vám nabídne intuitivní a uživatelsky příjemné rozhraní, které pomůže nejenom vývojářům odhadnout výkon fotovoltaických elektráren a posoudit jejich ekonomický potenciál, ale zároveň bude jeho výstup mnohem přístupnější a srozumitelnější koncovému uživateli. Graficky znázorněná energetická nezávislost přesvědčí každého, že fotovoltaika je neomezený a spolehlivý zdroj energie, který dokáže zhodnotit veškeré klientovy úspory. 

Kontaktujte našeho obchodního zástupce, pokud stále váháte, zda vám systém Infina nabídne vše potřebné. 

Vytvoření nabídky

Systémy alternativních zdrojů energií mohou být pro některé zákazníky zmatečné. S Infina CRM systémem si však můžete vytvořit prezentaci marketingových a informačních materiálů v jakékoliv formě, od obrázků, přes text a zvuk, po videa. Následná nabídka je vytvořena klientovi na míru, ideálně obsahuje návrh fotovoltaické elektrárny podle jeho aktuální, ale i budoucí spotřeby, vypracování projektové dokumentace, dodání i montáž a k tomu všechny potřebné informace návratnosti. V nabídce, kromě grafického vizuálu, nebude chybět ani kontakt na prodejce nebo časový úsek, jak dlouho nabídka platí. Parametry nabídky se mohou měnit vzhledem k individuálním potřebám a požadavkům každého klienta. 

Tip: Číselně vyjádřené hodnoty a výhody se lépe dostanou do podvědomí zákazníka. 

Rozšířená verze kalkulátoru

Kalkulačka provede vaše zaměstnance, ale i zákazníky, krok za krokem celým procesem nabídkového listu a následné smlouvy. Díky tomu můžete klientovi ukázat výhody instalace a obtížné koncepty odprezentujete vizuálně atraktivním a příjemným způsobem, který umožní potencionálním zákazníkům ztotožnit se rychle s předmětem nabídky. Kalkulačka umožňuje, kromě standardně nabízených procesů i automatizaci plných slev, dotací a úlev, ale také dokáže v nabídkovém listu shrnout roční výnos fotovoltaiky nebo dobu návratnosti. Každý prvek kalkulačky lze upravit a přizpůsobit jakémukoliv procesu a požadavkům obchodního oddělení. V konečném důsledku může i začínající prodejce provádět složité výpočty díky CRM systému od Infiny.

Powered by Froala Editor