CRM je chytré řešení pro dodavatele tepelných čerpadel a fotovoltaiky

Ekologické a úsporné řešení energií je velkým trendem. Tyto firmy jsou však přehlceny především administrativní prací. Přitom zrovna tuto oblast lze automatizovat. Tím vaše firma uspoří čas, získá vyšší produktivitu a k tomu i více zakázek. Automatizace je jedním ze způsobů, jak zvýšit produktivitu týmu. Tím lze zvládnout více poptávek při stejném počtu zaměstnanců.

Administrativní část

Alfou a omegou při automatizaci systému ve vaší společnosti je zjednodušení administrativních úkonů. Prvním krokem, který je tak třeba udělat, je vytvořit si v CRM systému databázi zákazníků, kam si můžete zapsat všechny důležité telefonáty, postřehy ze schůzek nebo poznámky k úkolům. Časem si vytvoříte přehled o každém klientovi, se kterým jste se kdy sešli. Díky dobře promyšlenému oprávnění bude mít každý zaměstnanec ve firmě přehled o informacích, které bude ke své práci potřebovat. Takový systém představuje naprostou kontrolu nad vším, co se u vás ve firmě děje. Pomocí našeho systému dokážete sledovat celý proces montáže. Od podpisu smlouvy a úhrady zálohy až po předaní díla. Infina také umožňuje automaticky generovat dokumentaci pro vyřízení dotace pro zákazníka, zároveň je možné myslet i na následný servis. 

 

Každodenní program

Přehledný vizuál vašeho denního harmonogramu, ale i všech ostatních zaměstnanců, vám umožní realistické a praktické rozložení práce. Tím snáze odhadnete potřebnou dobu k instalaci tepelného čerpadla nebo fotovoltaiky a vyhnete se například pozdním příchodům k dalšímu zákazníkovi nebo zdvojeným zakázkám. Vaši zaměstnanci navíc mohou získat snadný přístup k seznamu klientů pro určitý den a bude pro ně snazší plnit své povinnosti. 

S využitím kalendáře, o kterém se více dočtete zde, budete mít dokonalý přehled o všech zakázkách, stejně tak o tom, v jaké fázi se zrovna nacházejí. 

Prodejní proces

CRM systém od Infiny vám umožní vytvářet objednávky k potřebným produktům od dodavatelů, ale také opačným směrem generovat všechny nabídky pro nové i stávající zákazníky. Systém umožňuje vystavovat různé typy faktur, vytvářet nové zakázky a na jedno kliknutí poslat objednávku klientovi, přičemž s jejím odsouhlasením se rovnou vytvoří i smlouva. Tím získáte nejen čas, ale také snížíte chybovost v podobě lidského faktoru. 

Modul kalkulátoru

Infina nabízí právě pro dodavatele tepelných čerpadel a fotovoltaiky možnost v systému vypočítat i návratnost projektu tak, že v modulu kalkulátoru zadáte výkon panelů, jejich počet, celkový výkon, typ solárního panelu i baterie, ale v rozšířené verzi i jejich umístění nebo orientaci. Do systému lze však vložit i potřebná data k údržbě, vybavení jednotlivých zakázek a v neposlední řadě i kalkulaci ceny včetně provizí pro jednotlivé segmenty. 

Schopnost přizpůsobit se jakékoliv výzvě

CRM systém od Infiny je pro společnosti zabývajícími se alternativními zdroji energie vysloveně žádoucí. Pomůže vám řídit vaše podnikání a zvýšit spokojenost zákazníků. Zakládáme si na přehlednosti, jednoduchosti a kontrole. Kontaktujte našeho zástupce, který vám se vším poradí, ale zároveň vám pomůže na míru upravit systém podle vašich potřeb a požadavků.

Pokud stále váháte, zda je systém od Infiny pro vás ten pravý, vyzkoušejte 30denní zkušební verzi zdarma.

Powered by Froala Editor