Proč využívat CRM systém Infina pro váš obchod?

K čemu vám může pomoci CRM systém? Jedná se o naprosto klíčový systém pro růst vašeho podnikání od obchodu a zákaznické podpory, po marketing a management. Díky CRM zlepšíte vztahy se stávajícími zákazníky nebo najdete nové, vyhodnotíte chování a tendence trhu, zvýšíte efektivitu a produktivitu svého podnikání.

Odměňte své zákazníky skvělou péčí, získejte analýzu, která vám zvýší příjmy a sníží výdaje, odbourejte rutinní nudné činnosti a optimalizujte svou práci díky CRM softwaru. V Infině si zakládáme na tom, že náš CRM systém jsme navrhli my – obchodníci, pro obchodníky

Přečtěte si 6 nejčastějších důvodů, proč si vybrat CRM Infina systém:

1. Získáte nové klienty a lépe poznáte ty stávající

Systém CRM vám umožní uložit všechny informace o zákazníkovi: adresu, telefon, e-mail, ale i veškerou komunikaci, dokumenty, objednávky a faktury. Tyto informace vám pomohou zlepšit strategii v péči o zákazníka a zároveň lépe poznat jeho preference a aktuální potřeby.

2. Naleznete data o výkonu na jednom místě

Máte problém s organizací? V systému máte k dispozici analýzy, přehledy i klíčové ukazatele výkonu. Na jednom místě vidíte všechna data potřebná k predikci trhu, jako jsou dosažené výnosy i potřeby a tendence zákazníků

3. Zlepšíte interní komunikaci 

Skupinová práce a dobře fungující informovaný tým zvyšuje celkovou efektivitu podniku. Proto vám CRM systém umožní podívat se na úkoly, které již byly splněny nebo již vypršel termín. Můžete tyto informace sdílet se členy svého týmu a spolupracovat na tom, abyste zvýšili růst své firmy.

4. Optimalizujte svůj marketing

Dobrý marketing je klíčový k prodeji. Dopřejte si efektivní pomoc s marketingem, především v e-mailových kampaních. Pochopením potřeb zákazníků budete schopni určit, kdy je správný čas k propagaci a co na zákazníky opravdu platí.

5. Ušetříte svůj čas i peníze

Ne nadarmo se říká, že čas jsou peníze. Proto vám CRM systém v pracovním kalendáři sloučí všechny důležité termíny týmu, ale i vaše soukromé úkoly. Na nic tak nezapomenete. Systém také umí automaticky generovat úkoly, posílat notifikace a hlídat termíny za vás. To vše zkontrolujete z počítače, tabletu nebo chytrého telefonu.

6. Vzbudíte dojem důvěryhodné firmy

Díky marketingovým strategiím zvýšíte šance na opakované nákupy, aniž byste museli utrácet peníze za získávání nových zákazníků. Prostřednictvím hromadného mailingu oslovíte ty, kteří ještě váhají a díky newsletterům zvýšíte důvěryhodnost vašeho podniku, upozorníte na akce nebo novinky, a zároveň si vás zákazníci zapamatují jako firmu, které lze důvěřovat.

Co systémem CRM navíc získáte?

V našem předchozím článku si můžete přečíst, jak CRM systém pomáhá obchodníkům. Pokud si stále nejste jistí, zda systém potřebujete nebo dokonce využijete, zodpovězte si následující otázky: Potřebujete mít informace na jednom místě?

Každý podnik disponuje velkým množstvím dat, které je potřeba někam uložit. Do systému můžete zavést jak marketingové kampaně, tak stížnosti zákazníků. Tím získáte i širší pohled na to, jak firma prosperuje. 

Potřebujete dobrý prodejní kanál?

Prodej je klíčem k úspěchu a vy potřebujete především vědět, jak si váš podnik vede, kde jsou jeho slabiny a v čem je naopak opravdu silný.

Potřebujete se někdy ohlédnout zpět?

Obchodní tým tak může snadno vidět poslední aktivitu zákazníka nebo vyhodnocení úspěšnosti kampaně, a to i několik let nazpět.

Potřebujete analýzu svých aktivit?

Kompletní report aktivit vám umožní spojit si informace a získat ucelený přehled o firmě. Tím můžete zvýšit své příjmy, snížit výdaje, ale také podpořit výkonnost svých zaměstnanců.

Zakládáte si na zákaznickém servisu? 

Vybudujte si loajální vztah ke svým stávajícím i potencionálním zákazníkům, kteří se k vám budou rádi vracet.

Stále váháte? Založte si profil a vyzkoušejte CRM systém na 30 dní zdarma bez závazků! V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Powered by Froala Editor