Poznejte LUMI - vaši virtuální asistentku

LUMI je výkonný nástroj, který pomáhá s tvorbou textů a zároveň zlepšuje fungování CRM systému Infina. Jeho prostřednictvím lze snadno a rychle vytvářet nové texty, zároveň ale nabízí širokou paletu funkcí, které usnadňují práci s CRM systémem. Kromě toho LUMI nabízí užitečné návody a tipy, které pomáhají uživatelům v orientaci v systému a zvyšují jejich efektivitu.


V dnešní době je efektivní a personalizovaná komunikace s klienty klíčová pro úspěch jakéhokoli podniku. S technologickým pokrokem se otevírají nové možnosti, jak tuto komunikaci zdokonalit a zautomatizovat. Jsme hrdí, že vám můžeme představit nejnovější modul v našem Infina CRM - virtuální asistentku LUMI, která vám pomůže vytvořit šablony pro maily, příspěvky na sociálních sítích, a dokonce i nabízí nápady pro vaše video nebo podcast obsahy. Díky pokročilé technologii založené na umělé inteligenci LUMI dokáže analyzovat a generovat obsah na základě vašich potřeb. Připravte se na novou éru komunikace!



Šablony pro maily

LUMI vám umožní vytvořit šablony pro maily s minimálním úsilím a maximální efektivitou. Stačí ji říct, o jaký typ e-mailu se jedná (např. obchodní e-mail či poděkování za nákup) a které informace chcete zahrnout. LUMI vám během okamžiku vygeneruje kompletní šablonu, kterou můžete upravit a okamžitě odeslat svým klientům.


Šablony pro příspěvky na sociálních sítích

LUMI vám také pomůže vytvářet poutavý obsah pro vaše sociální sítě. Stačí zadat téma či zaměření příspěvku a LUMI vám rychle vygeneruje několik variant, ze kterých si můžete vybrat. Můžete tak šetřit čas a úsilí při přípravě obsahu pro různé platformy.


Koncepty pro video a podcast

LUMI není jen o textu. Může vám také poskytnout inspiraci a nápady pro vaše video nebo podcast obsahy. Stačí ji říct, o jakém tématu chcete mluvit, a LUMI vám předloží různé koncepty, které můžete rozvinout. Můžete také požádat LUMI o doporučení týkající se prezentace, stylu a formátu vašich videí či podcastů.


S novou funkcionalitou virtuální asistentky LUMI v našem Infina CRM můžete generovat šablony pro maily, příspěvky na sociálních sítích, a dostávat nápady pro vaše video nebo podcast obsahy. LUMI vám umožní snadno a rychle vytvářet personalizovaný obsah, který osloví vaše klienty a posune vaši komunikaci na vyšší úroveň

LUMI je inovativní virtuální asistentka, která je schopná učit se na základě interakcí s uživateli. Čím více otázek a požadavků obdrží, tím lépe se naučí rozumět vašim potřebám a generovat obsah na míru. LUMI je navržena tak, aby byla integrována se všemi moduly v Infina CRM, což znamená, že může pomoci s různými aspekty vašeho podnikání.

Virtuální asistentka LUMI umožňuje uživatelům rychlý a efektivní přístup ke všem modulům v Infina CRM. Díky své výkonnosti a širokému spektru funkcí dokáže pomoci s řešením různých úkolů a zjednodušit tak práci s CRM systémem. LUMI je k dispozici 24/7 a poskytuje uživatelům maximální podporu a asistenci v jejich podnikání. S LUMI je práce s Infina CRM ještě jednodušší a efektivnější.

Celý tento text byl vygenerován právě pomocí virtuální asistentky LUMI.



Powered by Froala Editor